Razvaljivanje pickice!!!

27
Share
Copy the link

Svukao sam joj gacice dole preko njezine glatke noge a Klara je stavila jednu nogu na kadi sireci i praveci prostor za mene. Poceo sam mekano ljubiti njene butine. Zgrabila je moju kosu i povukla me u njenu vlaznu macu. Moj jezik je uskoro nasao njen klitoris, i pocela je stenjati u tren oka. Svakog puta kad je nadolazila na mene ja sam izvlacio jezik i ukopavao ga jos dublje u njenu pic.kicu slatku. Bila je tako vlazna i mirisala tako dobro!!! Zeleo sam imati sve od nje !!!

Moj jezik je kliznuo dole preko njene glatke mekane pic.kicicine usne i dosao ispod nje golicajuci prostor oko njenog anusa.

“Oh, ti si zao decak!” progovorila je izmedju stenjenja.

“Zelis da prestanem?” pitao sam

Rasirila je oci. “Jeb.ano ne!!! Zelim da mi lizes guzu!”

Zatim se okrenula i postavila jednu nogu na wc solji sireci svoje guzine obraze pokazivajuci meni njenu usku malu pink guzinu rupicu. Bio sam u raju! Lagano sam jezikom doddirnuo njenu rupicu na guzi lizuci je nezno a Klara je pocela trljati svoj klitoris. Uskoro su moje usne pokrile njenu rupu dok je moj jezik jurio kruzeci oko njezinine guze. Vrh mog jezika je je nasao njen otvor i gurao unutar nje.

“Oh, daaa, lizi moju guzu!!”

Bila me je napalila tako mnogo. Izvukao sam jezik ponovo.

“Ti znas da cu te ja uskoro je.bati tu m?” pitao sam je.

Kara je samo stenjala. “Uh huh. Mozes mi uciniti sta god zelis!”

Pogledao sam je. “Bilo sta?”

“Da, zelim biti tvoja mala drolja!”

Ta rec skoro da me je sokirala.

Zamisli vrelu devojku kao Klara, naziva sebe droljom, dok moj jezik je duboko u njenoj guzi !!!

Nastavio sam jesti njezinu guzu dok sam milovao kurrac rukom. Morao sam paziti da ne svrsim. Ona ocigledno nije bila zabrinuta oko toga iako trljanje njenog klitorisa je bilo povecano i pocela je da uzdise jako.

Je.biga ja svrsavam!” stenjala je privlaceci moje lice jako u njenu guzu. Mogao sam osetiti kako njena guza stiska moj jezik dok sam izvlacio njega napolju. Kad je njen klimax splasnuo okrenula se ka meni. Njene usne su nasle moje i njen jezik je usao u moja usta opet i ljubila me jako, dok su njeni prsti klizali u njezinu vrelu mackicu. Zatim je izvukla jezik i lizala moje usne njenim ruzicastim jezikom.

“Da li zelis je.bati moju guzu sada?”, Klara je pitala, razmazujuci njene picine sokove preko njene sveze olizane guze.

Zeleo sam je.bati njenu pic.kicu prvo ali i ovo je bilo ok.

“Oh da, spreman sam.”

“Dobro,” ona rece. ” Zato sto ja zudim da taj kurrac koji ti imas bude u mojoj guzi. Videla sam onu drolju u filmu kako prima jedan kao tvoj u svojoj guzi.”

Zatim se podigla gore i i nagnula ka lavabou, razmacuci svoje noge i pokazujuci meni njenu vlaznu ruzicastu rupicu na guzi. Prvo sam premazao moj kurrac pljuvackom, zatim ga stavio u njenu malu ruzicastu ripicu. Klara se smesila i nabijala svoju guzu napeto ka mom kurrcu. Ona je stenjala od zadovoljstva dok je glavic mog kurrca prolazio kroz njen uski misicavi obruc na guzi. Malo po malo moj pohlepan kurrac je nestajao u guzi moje Sexy Cimerke. Njene oci su bile zatvorene i njena usta su bila otvorena dok sam klizao duboko u njenu guzu .

“Osecam se kao prava drolja!” govorila je izmedju stenjanja.

Poceo sam gurati moj kurrac do kraja u nju. Stavio sam moje usne na njeno uvo i saputao joj.

“Ti jesi drolja!”

“Oh da, samo tvoja…uhhh, prljava mala droljica! Je.bi moju guzu! Napuni svoju drolju spermom!”

Mogao sam osetiti njenu gladnu Guzu kako stiska oko mog kurrca za spermom. Nagurao sam svoj jezik u njena usta guseci njeno stenjanje dok je prvi mlaz moje vruce sperme prskao duboku unutar njene slatke uske guze. Izvadio sam kurrac malo pa opet skliznuo u nju rigajuci spermu u njenu guzu.

Nakon sto sam izbacio svoju spermu, izvukao sam moj sada omeknut kurrac iz njene guze. Misleci da je sve gotovo, poceo sam se oblaciti.

Klara je imala drugu ideju.

Zgrabila je moj kurrac ponovo i pocela me ljubiti ponovo. Uzvratio sam joj poljubac dok je ona zapocinjala raditi na njen nacin dole medju mojih nogu. Mogao sam osetiti kako moj kurrac postaje tvrd opet. Njene mekane usne su ljubile moje grudi dok je svojim noktima milovala noj stomak. U jednom trenutku ona je podigla moj kurrac i stavila njena vela mala usta na mojim jajima. Njen jezik je plesao oko mojih vlaznih jaja dok je njena ruka nezno milovala moj kurrac. Nepotebno je govoriti da sam ja bio ponovo Tvrd i spreman za sex. Klara je pruzala vrhu mog kurrca kruzenje jezikom dok se nije potpuno digao i ucvrstio.

“Da li si spreman je.bati moju pic.kicu sada?”

Nasmejao sam se. “Namesti se ti mala droljo!”

Okrenu sam je i postavio nju preko lavaboa.

Uzdisuci sam napustio njene savrsene usne dok je moj Kurrac klizao u njenu mokru mackicu. Rukama sam zgrabio njene bokove dok sam izvlacio kurrac iz nje i napadno gurnuo opet u nju. Njeno telo se njihalo napred – nazad uskladjeno s mojim upadima u nju. Njena glava je pala dole i stenjela nesto u sebi. Nase je.banje se pojacavalo i njeni delikatni prstici su se vratili na klitoris. Trljala je njenu pic.kicu brze i brze, posmatrao sam je zacarano, dok je njene vrela mala pic.kica prozdirala moj Kurrac opet i opet. Stavio sam svoje ruke na njenim Guzinim obrazima i rasirio ih jako, gledajuci njenu sveze jeb.anu rupicu na guzi. Tamo je bio mali potocic koji se slivao sa njene guze.

“Ohhhhh! Daaa! Je.bi me!”

Ona je viknula glasno. Zgrabio sam deo njene kose i vukao njenu glave pozadi dok sam zabijao kurrac u nju jako. Moja jaja su pljuskala preko njene nabubrele pick.icinie usne i moji bokovi su udarali njenu guzu nemilosrdno. Stavio sam kaziprst u njenu spermom namanu rupicu na guzi i gurao joj sve do zgloba.

“Oh daaaa!” ona je stenjala. “Svrsicuuuu!!”

Izvukao sam prst napolje i pogledao na njega. Bio je prekriven spermom koju sam svrsio u Klaru par minuta ranije.

“Ohhhh! Je.bi me!!!”

Bio sam zabrinut da se Andreja ne probudi pa sam povukao njenu glavu pozadi i gurnuo moj spermom prekriven prst u Klarina usta. Njeno stenjenje bilo priguseno sada, dok je sisala moj prst. Njena usta su bila stegnuta oko mog prsta dok je njena pic.kica bila stegnuta oko mog Kurrca. Nastavio sam jeba.ti nju dok je njen *azam iscezavao polako. Odgurnula me je lagano oslobadjajuci moj Kurrac iz njene vrele mokre mackice. Zatim se okrenula i spustila na njena kolena. Sa cerekanjem ona je otvorila njena slatka usta i stavila moj moka*jajan kurrac medju njenim usnama. Njena ruka je obuhvatila moja jaja dok je klizala svojim usnama sladeci se svojim sopstvenim sokovima koji su ostali na mom kurrcu i jajima. Bilo mi je tesko poverovati, da sam ovde u kupatilu sa devojkom mog druga dok mi ona sisa kurrac; isti kurrac koji je bio u njenoj pic.ici i guzi. Kakva drolja!

Bio sam zapanjen dok je Klara sisala i lizala moj tvrdi Kurrac. Primetio sam da je ona svojom drugom rukom mazila sebe pozadi, i shvatio da je prste gurala u svoju guzu. Nakon nekoliko minuta izvrsnog sisanja i lizanja mog kurrca, izvukla je prst iz svoje guze. Pogledala je u moje oci i stavila prst u njena usta, sladeci se mojom spermom iz njene guze ponovo. Izvukla je prst iz usta i nastavila sisati moj kurrac ponovo. Odjednom sam osetio njenu ruku izmedju mojih nogu. Njen vlazan prst je
tragao za rupi* od moje guze, pre nego sto je lagano kliznuo unutar nje. Znao sam da cu svrsiti opet.

Prihvatila je prvi hitac od mlaza moje vrele sperme u njenim ustima i pohotno gutala sve. Zatim ga je izvadila iz svojih usta i podigla nagore moj kurrac, izbacujuci mlaz za mlazom moje vrele sperme po njenom licu i na njenom jeziku i unama.

“Hvala,” rekla je, podizuci sa navise i ljubeci mene.

Legao sam u krevet kasnije te noci i milovao moj kurrac i bio zacudjen da li se sve ovo sve zaista desilo. Takodje sam razmisljao da li cu ikada opet imati sansu uciniti ovo sa njom. Uskoro sam pao u san sa zvukovima je.banja Klare i Andreje u drugoj sobi.