Prvi put

6
Share
Copy the link

Sa Anjom sam bio u drugarsko kres semi duzi period,bili smo drugari iz kraja i sa vremena na vreme bi se kresnuli,na obostrano zadovoljstvo.Bila je dete razvedenih roditelja i zivela je solo,cale joj je bio u kesu i kupio joj je gajbu blizu sebe,da mu ne smeta,cesto sam i njega vidjao i mislio sam da je super lik,zezator,smeker,lep,voleo je putovanja i kafane,cesto je znao da zaglavi sa nama na nekom provodu.Jedno vece sam zaglavio kod Anje,bio je tu i on,malo se zezao sa nama pa otisao,a onda mi Anja,malo pod utiskom alkohola,saopstava opasnu stvar,da je njen cale gej,da se zato nije ni zenio posle njene keve,mada je i taj brak kraja uzasno kratko,bili su mladi,napravili nju i razveli se.Ta informacija pravi haos u mojoj glavi,nikada do tada nisam pomisljao na tipa,a sada sve cesce hvatam sebe kako zagledam Anjinog caleta,njegove pune usne,malu prcastu guzu,lepe negovane ruke,njegov malo tamniji ten,pocinjem i da ga zamisljam ,kako ga tucam. . .
Taj dan sam bio krenuo negde do grad,leto je ,grad skoro prazan,vrucine nepodnosljiva,stojim na semaforu i blejim iz kola,ispratim iz kola pogledom po neku cicu koja prodje,iz auta iza mene pocinje sirena,mislim da sam se zagledao pa nisam primetio da je zeleno,krecem,ali sirena ne prestaje,obracam paznju i shvatam da je iza mene Anjin cale i da mi on svira,na sledecem semaforu stajemo jedan kraj drugog i na brzinu se dog da idemo do njega na kaficu.
Vozim iza njega i opet pocinju da me okupiraju one misli o njemu,zamisljam da ga ljubim i pocinje da mi se dize,pokusavam da se iskontrolisem,stizemo ispred zgrade,izlazimo iz kola i krecemo ka zgradi,on je u nekom crnom malo uzem sorcu i beloj majici,i izgleda mnogo dobro,iako je blizu pedesetoj,ne skidam pogled sa njegove guze.Ulazimo u lift,mali je,jako smo blizu jedan drugom,smejemo se,zezamo,imam osecaj da raste neka napaljenost,zelim da ga poljubim vec tu,ali. . . ulazimo u stan,prijatna hladnoca od klime me malo smiruje,sredjujem misli,donosi nam kaficu i pice,pricamo ,pogled mi luta sa njegovih usana ,na ruke,po celom telu,primecujem da i on mene drugacije gleda,dodiruje mi ruku prilikom dodavanje upaljaca,napaljen sam,kita mi je vec dignuta,sorc to vise ne moze da prikrije i njegov pogled sve cesce zavrsava na njoj . .
Odjedanput zacutimo,hvata me za ruku i polako klekne ispred mene,kao zaledjen sedim u fotelji,ne mrdam,kita izdajnicki strci kroz sorc,pocinje da je mazi,preko sorca,prija mi i sve vise sam napaljen,pogubljen sam,i ne osecam kada ostajem bez sorca,boxerica,njegove nezne,prelepe ruke sada drkaju moju kitu,ludim od zelje.a onda spusta usne na moju kitu,prvi put u zivotu,muskarac mi to radi,prelepo je,lagano mi lize glavic,mazi jaja,a onda pocinje celog da ga uvlaci,guta ga , odlicno to radi,kao niko do tada,bolje od svih riba zajedno,osecam njegove usne ,jezik kako luduju po mojoj kiti,mazim mu lice dok mi pusi,ubrzava ritam,hvatam ga za potiljak i sve dublje ga uvaljujem u njegova usta i pocinjem da svrsavam,guta,ni na tren ga ne vadi iz usta,imam osecaj da izbacujem potoke sperme,pusta moju kitu da ispadne iz njegovih usta,mazi ga nezno,i osmeh,prelep osmeh . . . nastavice se 🙂