Noćni uzdasi

11
Share
Copy the link

Devojka je stajala na ulici i čitala pismo.
‘Trebaju mi tvoji polju*i, draga, želim osetiti topao dodir tvoje ruke na mom obrazu, hladan dah na mom vratu…žudim za tvojim vrelim usnama, čeznem za tvojim mekanim obrazima…svake noći sedim u svojoj sobi i razmišljam o tebi…kada pogledam kroz prozor, vidim kako sjaji veliki mesec, a oko njega sijaju male zvezdice, tada mislim gde si ti…ispod meseca, na ulici, deca se igraju lopte, trče i skrivaju se iza zgrada….vetar koji duva njiše granje drveća i šalje mi miris kestenja…udahnem ga i pogledam visoko gore, ka nebu i njegovom crnilu…oh, draga, ništa od toga se ne može uporediti sa osećajem koji doživim kad sam s tobom…znaš gde sam…dođi…

Tvoj P.

Devojka pročita pismo i ubaci ga u džep od jakne. Pogledao oko sebe. Nalazi se u parku kod Stevićke česme, hladno je tu, žuto opalo lišće pravi mala brdašca oko kojih se igraju dečica. Sunce tek što je zašlo, i stidljivo se pomalja mrak u svet. Devojka izađe iz parka i skrene niz ulicu. Nosila je crnu jaknu i plave pantalone. Kosa joj se vijorila na vetru dok je koračala po pločniku. Oko ramena je nosila malu torbicu. Prolazilo je puno automobila cestom, bio je špic tad, ljudi su se vraćali sa posla. Ulične svetiljke su obasjavale ljude i stvari, pravile su ih neobičnim. Neonske reklame su se smenjivale jedna za drugom, pokazujući novu liniju parfema, potom nove zimske cipele. Devojka ubrza korak i zavrne iza ugla u jedan stambeni kompleks. Bilo je tu četiri zgrade a unutar njih se nalazio park za decu sa ljuljaškama i klackalicama. Jedna devojčica se ljuljala dok je mladić gurao. Devojka se spusti nizbrdi* do parka pa prođe i približi se crveno crnoj zgradi. Uđe u predvorje i pritisne dugme na interfonu.
-Zzzr!
-Ko je?
-Ja sam.
-Uđi.
Čuje se škljocanje i devojka otvori vrata pa uđe u zgradu. Unutra je neka čistačica stajala sa metlom u rukama. Devojka je pozdravi i prođe pored nje. Dok je išla ka liftu, preletela je pogledom na poštanske sandučiće. Svi su bili uredni, samo je jedan bio razbijen, nedostajala su mu vratanca. Devojka pozove lift i sačeka da stigne. Jedan matori stanar u debelom zelenom džemperu je upravo silazio niz stepenice u krajnjem delu hodnika. Pogledao je devojku i odmahnuo glavom.
-Vi mladi ste mnogo lenji, ja imam 60 godina i penjem se stepenicama. Šta ćete vi u mojim godinama…
Lift je stigao i devojka uđe u njega zahvalna što ne mora više slušati matoru drtinu. Pritisnu dugme na 10 sprat i zatvori vrata. Lift krene. Prolazak svakog sprata bio je propraćen klang zvukom. Devojka vide u međuprostoru noge neke žene, valjda je mislila da će joj stati lift. Okrenula se ka ogledalu koji je bio zakačen na zidu lifta. Pipnula je svojku kosu i pažljivo prešla prstom po levoj obrvi. Sviđalo joj se njeno lice i volela ga je gledati. Negde oko 6 sprata lift je iznenada stao. Devojka se začudi i pritisne ponovo dugme. Videla je da je lift prekoračio prazninu i stao je na sredinu betona. Otvorila je vratanca i pokušala da se uspne na beton hodnika 6 sprata. Ali nije mogla, prolazi je bio suviše uzak. Povikala je upomoć, ali niko je nije čuo. U trenutku joj se učini da je neko prošao hodnikom, ali nije bila sigurna. Reši da pozove dečka na mobilni.
-Ej, zaglavio mi se lift na 6 spratu, hoćeš doći da vidiš?
-Evo sad ću, ne brini se.
Momak se spusti dole i izvuče devojku kroz procep držeći je za ruke. malo se uprljala pa je dečko počisti rukama. Momak je lepo izgledao, imao je kratku bradicu i kosu i nosio je crnu jaknu.
-Uf, ti stari liftovi su krš živi.Kako si?
-Dobro? A ti?
-I ja sam dobro. Hajdemo kod mene.
Pošli su stepenicama do njegovog stana. Momak otključa stan i oni uđođe unutra. Stan je imao oko 60 kvadrata i bio je lepo uređen. Sa leve strene se nalazio hodnik i tu je bio wc, a desno je bila kuhinja. Napred je bila dnevna soba sa kaučem i foteljama.Ispred kauča se nalazio orma*a nekoliko knjiga. Prozori su bili zatvoreni i sijala je mala crvena lampa na stočiću, dajući sobi suptilnu atmosferu. Na stočiću su stajale dve čaše soka i pepeljara na kojoj je stajala upaljena cigareta. Sa terase su dopirali zvuci automobila i truba i senke su klizile niz zidove sobe. Na jednom zidu je bila okačena uljana slika mlade nage žene kako sedi na krevetu. Momak povede devojku kroz sobu i natoči joj piće.
-Baš ti je lepo ovde-reče devojka.
-Hvala.
Oni odoše u spavaću sobu. Tu je mračno i čuje se tiha muzika. Legnu na krevet i poljube se u usta.
-Tako si mi nedostajala.
-I ti meni.
Počnu se ljubiti i maziti po leđima. On je spusti na krevet i ljubi je po ušima i vratu, liže joj jezik i usne, mazi joj kosu i njuši je, dira joj sise i ruke, ona mu trlja kurac preko pantalona, skida majicu da joj sisa sise nabrekle su jako, trljaju se licima, stenju i dahću, mokri su i vrući. On joj skine pantalone i trlja joj pičku prstima, liže je i trlja usnama.
-Mmm….da..
Skine majicu i gaće i legne na nju i ljubi joj sise, Ona mu mazi dupe nogama, širi noge i trlja mu se po kurcu dok je ljubi u usta. Nabija joj kurac do jaja i liže joj ušne resice, gricka joj vrat i šapuće joj na uho.
-Jebi me,,,aaah…
Mazi mu leđa i trlja mu vrat i kosu sisa mu usne i trlja se nosom po njegovom, miriše mu telo i stenje, nabija se na kurčinu a on joj sisa sisu prvo jednu pa drugu i jebe je jako, tvrda kurčina ulazi u njenu pičku i izlazi mokra. Trljaju se prstima i ljube.
-Da…mmm…jebi me tako, ljubavi…svršiću…
-Mmm…kako ti je dobra pičkica…
-Ah, ah…
Devojka poče svršavati jako. Držala je momka za dupe i nabijala ga u pičku. Trzala se i stenjala i znojila. Dečko izvadi kurčinu i prospe spermu po njoj. Onda legne pored nje i stavi joj glavu na njegova ramena. Uzme joj ruku i poče je ljubiti.