Moja nova sekretarica :)

18
Share
Copy the link

Pre nekoliko meseci sam morao naci novu sekretaricu jer je moja prethodna otisla da zivi sa porodi* u inostranstvo, i ona ce mi jako nedostajati.

Intervjuisao sam mnogo zena koje su na papiru ozgledale dobro, bas ono sto trazim, ali moj penis bira na kraju pravu. Bilo je vec kasno posle podne, a vecina osoblja je otisla kuci, i onda je dosao red na Jelenu da napravi svoj intervju. Jelena je bila udata, sa dvoje dece koja su isla u skolu, visoka, kose tamne, duge do ramena. Imala je prekrasne crvene usne i plave oci, izgledala je vrlo pametno u sivom kostimu, sastojao se od sakoa i suknje koja je bila poprilicno kratka, nosila je crne carape i visoke potpetice. Ispod bele bluze se moglo videti da nosi beli grudnjak koji je bio malo mali za njene velike grudi.

Na kraju intervjua sam joj ponudio posao i slozili smo se oko plate, ona je bila vrlo zadovoljna jer je nedavno izgubila posao a situacija u kuci je bila dosta teska, ponudio sam joj i da radi prekovremeno ako joj je potreban veci novac.

Pozvao sam Jelenu na pice da bi proslavili nas dogovor i ona je prihvatila.

Posle nekoliko pica ona mi je otvorila srce, i ubrzo sam doznao neke lose porodicne stvari. Njen muz je cesto varao pa je zbog stresa i nervoze izgubila posao.

Odvezao sam je kuci i poljubio je u obraz kada je izlazila iz auta. Jedva sam cekao ponedeljak da dodje da radi, iscekivao sam da je vidim, pogotovo ako ce nositi kratku suknju i carape.

Ponedeljak je brzo dosao i nisam bio razocaran jer je Jelena stigla u vrlo kratkoj suknji, crnim carapama i u crvenoj bluzi, da muskarac od gledanja odlepi.

Uveo sam je u svoj posao i ona se jako dobro pokazala, provodili smo mnogo vremena zajedno pricajuci o poslu i postali smo dobri prijatelji.

Svaki dan je bio uzbudljiv u iscekivanju u kakvom ce se Jelena izdanju pojaviti, koliko ce joj kratka suknja biti i kako ce joj noge fantasticno izgledati, a rascep na bluzi je tih dana bio sve nizi i nizi kako bi mogla da pogaze svoje bujne grudi.

Treci mesec nakon od kako je Jelena pocela da radi, pitala me je da li mogu da he odvezem u banku, da obavi nesto vezano za posao, rekao sam da mogu. Kada je sve to obavila pozvao sam je da odemo na rucak jer je bas bilo vreme rucka. Po povratku na posao me je zamolila da odemo na kratko do njene kuce kako bi pokupila opremu za teretanu u koju je isla redovno posle posla, slozio sam se i sa time.

Kada smo stigli pred kucu, pozvala me unutra, u pocetku sam odbijao, ali sam ipak nakon nekog vremena na njen nagovor usao u kucu, posmatrao sam njebu slatku guzicu i prelepe noge koje su isle ispred mene. Kada je ztvorila vrata, usledio je sok, Jelena me gurnula uza zid i poljubila u usne, od soka nisam mogao nista da kazem niti da mislim.

Pocela je da me mazi svojim sisama po penisu a on se pred ovom prelepom zenom poceo istog momenta uspravljati. Zatim mi je skinula kosulju i pocela da ljubi svaki deo tako nezno kao sto stiska svaki taster na tastaturi dok radi. Njene velike plave seksi oci su onda dosegle do mojih pantalona koje mi spusta do kolena, a onda je moj penis iznikao a ona ga obmotala svojim crvenim usnama, nesto ga je pusila od gore do dole i drzala rukom da sam doziveo *azam za manje od 60 sekundi. Odjednom ona ustade i kaze mi da bi bilo najbolje da se vratimo na posao, te sam nas ja onako van sebe odvezao nazad.

Sledeceg dana je zakasnila na posao i kada sam je pozvao u kancelariju, rekao sam joj da zakljuca vrata, zamraci prostoriju i skine svu odecu sa sebe, ona je tako i uradila. Onda sam joj rekao da mi pocne pusiti dok sedim u svojoj stolici, igrala se sa svojim savrsenim prelepim sisama dok je pusila, i onda sam je podigao na moj cisti sto, njena vlazna pica prosto je jela moj penis, bio je to najbolji seks koji sam ikada imao.